190212

Skidskolan avslutad för iår! Snodde en bild från AlpinaAlbin då han fotade våra fina glidare under korvkäkandet idag. Hann ploga oss igenom 3 åk, 2 av dem var i skogen. Där kan alla i gruppen ploga, men i backen där är det läskigare. Så rotvältor, djupa hål och bäckraviner skrämmer inte mina glidare inte, nejnej. Känner mig grymt stolt över mina små stjärnor. Noah vill till och med åka med samma grupp och ledare nästa vinter, here we go!

170212 - we'er hit

you start when I demand and fall on my command,
cus baby, you're hit.

försöker plugga engelska, såhär på en fredagskväll.
ooouh hard work, work.

170212

Vad tiden går fort! Det är snart sportlov, avslutningsresa med FF, påsklov, perssons 20års dag, Berlin med tyskagruppen, mösspåtagning och så vidare till STUDENTEN! Tiden går fort när man har roligt (försöker peppa mig själv). Nu är det dags att plugga engelska effektivt då det blir fredagsmys med mamma i Gärdehallen runt 19.15, var så länge sedan jag såg brorsan spela. Efter det, eventuellt NIB med de finaste vännerna som finns!



160212

Är så frustrerad idag. Vill man så kan man, eller hur var det? Vet inte det ja, önskar att jag hade gått nån simpel gymnasieinriktning och aldrig tagit på mig en massa kurser och arbete utöver sånt man måste läsa. Vill så gärna åka till ramundberget och jobba v.9, men kan inte. Det är helt omöjligt. Önskar just nu att Gud, eller någon annan mäktig person, skulle kunna tänka sig pausa universum, jordens rörelserytm, livet och allt besvärligt så jag kan hinna ikapp mig själv. Tack på förhand, du högt uppsatte, rike och allmänbildade skapelse som snart kommer och räddar mig på en vit ståtlig hingst.

150212

Har försökt tagga upp humöret med lite sex and the city, kaffe och målande av naglar. Gick inte riktigt som jag hoppats. Vill inte gå till skolan. Motivationen är som bortblåst, måste sluta filosofera iväg i andra banor. Dippen kom efter alla hjärtans dag, tur det då.

140212

Mamma dukade fint imorse.

När jag kom hem från några givande brädåk med klasskompisarna väntade ett paket på köksbordet. Mamma hade hittat det i postlådan invirat i plast. Men vem kunde det vara från tro? Om inte världens bästa vän!?! Blev så himla glad och överraskad. Har ingen bild på innehållet i kortet, men där stod såklart en massa fina saker om mig. Jennie ♥

 

Kvällen spenderades med Jennie, Bea och Frida hos Ebba. Blev en "vi är singlar och fantastiska"-kväll. Precis vad som behövdes.


130212

Har fått lite färg på kinderna och hopp om en fortsatt fin vinter efter en underbart mysig dag i Huli. Pulkaåkning och lekar med skolkompisar och favvo-mentorn vår. Rätt så oslagbart med temperaturen runt 0 och klarblå himmel ovanför oss! Resterande av dagen spenderas med mormor och morfar som tittar förbi på en fika.


120212 - ballad om vintern

Underbar dag i sidsjön. Är så stolt över mina glidare och hjälpisen. Här är 6 av 7 barn uppe i stora backen på lektion 3 av 5. Är så nöjd! Och det gick så bra! Nästan som en dans på rosor. Vi hängde till och med tillsammans med småjibbersarna vid railsen innan vi brassade ner i störtloppsplogen. B tho to mothefuckin ÄST!

 


120212

MITT HUNDRADE INLÄGG!


110212

Ojoj, inget bloggande igår. Höll på att glömma idag också. Skidskola i sidsjön idag, perfekt väder och snälla barn. Alla barn är snälla, förutom de som är elaka. Och de som är trötta och lelösa, de kan vara snälla ändå, även fast det kan vara svårt att tro då de hatar en för att man försöker lära dem åka skidor. Bra summering av dagen, say no more liksom.

090212 - It's so tasty, tasty, It will make you crazy

Har gått igenom listor på spotify. Hittade den så kallade fergie&BEP. Jag kan varenda låt, mening och ord. Förr i världen, omkring 8an, hade jag crushat in mig på Black Eyed Peas. Men jag måste ju säga att de gamla låtarna som don't phunk with my heart, don't lie, dum diddly och let's get retarded är sjukt härliga. Får såndana flashbacks här. Kan till och med Fergies egna låtar, alltså har jag uppenberligen lyssnat på hennes musik på senare dagar. Erkänner. London Bridge, herregud, orden! Först nu fattar jag ju faktiskt vad hon säger.

ÅHÅ, Hey mama! Where is the love? just Shut up! try to Feel it and Get your hans up. cuz i'm skarrelicious...


090212

Myspysig dag idag. Håltimme ihopslaget med långlunch orsakade en fika på stenstans konditori. Inte illa pinkat på en torsdag. Den bitiga kylan, solen och den klarblå himlen ärrade inte humöret på någe vis. Finfin torsdag helt enkelt!

080212 - livet blir bättre

Har myst ner mig under filten, halvligger i sängen, var precis på väg upp för att tvätta av mig ansiktet och gå och lägga mig, men nu börjar livet blir bättre med Dogge. Hans brytning och gangsterattityd tonar ner de väldigt sorgliga och tuffa historierna, men lite har jag gråtit. Att man kan vara med om så mycket otäcka saker men ändå sprida så mycket glädje, hittat min nya förebild. Vilken fin människa han är, den där Dogge med rappazappa-kepan på sne och baggybyxorna vid knäna.

080212

Sitter i skolans matsal och läser groteska raggningsrepliker från min favvo-app. Livet.

070212

Ett IG på ett matteprov, en hektisk tid framöver, en förfrusen tå, ett stökigt rum... HIT ME! Just nu kan inte mycket rubba mig, allt rinner bara av. Engagemanget saknas i skolan men orkar inte leta upp det. En kväll i backen med vänner och jag behöver inget mer. Livet delux, iallafall idag.

060212 - Havanna mamma

Mamma fick dåligt samvete för att jag skulle äta middag ensam, igen. Så hon ville lyxa till det lite, fine by me!


060212


vår karriär som posers startade här

Nu sitter vi och försöker fokusera för att skriva företagspresentation. Men sen upptäckte vi våra bortglömda tallanger och kunde inte motstå några nya campix. Vi. är. så. fina!

 


050212 - Tennistid och öppen spis, ingen kaos, ingen kris

 


050212

Skidskolan blev av idag, men dock uppskjuten 1h. Vi startade klockan 11.30 då vädret var otroligt fint med -19grader och sol. Trixade med mina abitiösa fräsare fram till 13.30. Struntade i lunchen då vi ville jobba igen den uppskjutna tiden istället. Vid glidarskylten väntade 7 småkillar som ville lära sig åka plogen/glasstruten. Till min hjälp hade jag Albin och Fredrik, och tur var väl det. Så från 13.30-15.30 slet vi med kidsen i lillbacken bredvid lifthuset. Nu är jag äntligen hemma. Är riktigt hungrig och min högra stortå har fortfarande inte fått känseln tillbaka. Har väl förfrusit den igen. Life as we know it, fml ftw?!

040212 - vi är en mänsklig bur, kan inte komma ut

Trotsade kylan och tog en prommis med Jennie. Behövde ventilera och njuta av det underbara vädret samtidigt som jag kände en törst efter min vän. Tänk att jag aldrig får nog av dig, you'r so crazy man!


040212

Skidskolan inställd då temperaturen ligger på -24 vid liftstugan. Solen skiner rakt in vid köksbordet där jag nu sitter och försöker samarbeta med datorn. Blir till att plugga lite innan vi kanske beger oss till backen till eftermiddagslektionen runt 13. Vill verkligen knäppa på mig grejerna, ser så otroligt underbart ut! Har precis skickat iväg ett mess till föräldrarna till skidfräsarna, nu är det officiellt inställt! Men peppar i smyg inför i eftermiddag.

030212

Träffade min mamma på samma fik som jag och mina vänner käkade afternoon-tea på. Vad är oddsen? De är helt ok eftersom vi tydligen börjat fika på tant-charm på fredagarna. Det går utför!

Har haft en mysig kväll med två av mina skidlärarkollegor. Den ena damp ner innanför dörren vid 19-tiden och den andra hämtades upp på jobbet vid 20. Sen har vi planerat morgondagen, helgen och det fortsatta livet. Just nu ligger dock temperaturen på -20, kan hända att skidskolan blir inställd imorgon, men sånt är livet?

020212 - the botten is nådd

Hejdå livet för ett tag (4veckor).
Eller vad är livet då? Har inget svar på den frågan, för jag vet inte. Eller är det gymnasietiden, plugget och skoldagarn? Eller så är det när man får trycka fetaste semlan i stan på en fredagseftermiddag med finaste vännerna. Inbillar mig det och försöker somna med goda förhoppningar inför mañana trots matteprov och annat plugg.

020212

Jag fick en kram idag på skolan. Den var frivillig och supergo! Persson erkände att hon började gilla att kramas, har hört att man blir som dom man är med. Hookarn, the one and only, felfri i egen hög per(s)son, det finns inte många andra som är som dig, du är helt otroligt megabra!

 

Jag blir glad av att vara med dig, blir ledsen när du är förbannad, blir trött på dig när du ska jobba och tjäna para varje helg, blir impad när du hookar boys, blir irriterad när du säger att du vill operara dig här och där, blir fascinerad när du sminkar dig på bussen eller på skoltoan, blir lycklig när du skickar hemliga lappar till mig...

 

Trots att vi är olika på de flesta av dessa punkter, älskar jag dig honung. Trots att jag känner på mig att du någon dag kommer köra över en människa på ett övergångsställe, kommer jag behöva stå vid din sida. Om någon rastlös parkeringsvakt hittar det vita pulvret i din bil, kommer jag stå vid din sida. Den dagen du drar en karatespark på en outhärdlig lärare, kommer jag fortfarande stå vid din sida. Jag kommer inte växa mer och inte hjälper det mig heller om jag står på tå för jag når aldrig upp till din nivå! Hoppas bara att det inte är mig du kör över när den där olyckan inträffar, för jag skulle hellre sitta i passagerarsätet då.

 

XoxO, ElizaT.

 

p.s. Här kommer min favvobild från Vemdalen.

Du vet att jag älskar dig! Syns i Grekland!


010212 - ordinärt mirakel

Mår så bra nu. Helt ofattbart vad lite skidåkning kan göra!? En för övrigt snygg bild, kanske lite suddig, det måste ha gått fort även i liften. Friluftsfrämjandets jacka var på och en ny minsting tillkom i ledartruppen. Albin som kommer bli min (och jennies) nya hjälpis, johans kusin, det märks. Längtar till helgen! ÅH! Somnar med blött hår och med tankarna på annat håll. Just nu gör det inte ens något att det är skola imorgon, borde kanske tillbringa mer tid i backen?


010212 - tired of being an object?

Jag älskar utsidan på min kalender. Man kan strika a pose like it is your best friend, eller slicka på den som om den skulle smaka like candy, eller varför inte titta på den. Den är ju helt otrolig. MEN, men vad du än gör, ÖPPNA DEN INTE! Det finns för mycket oviktig information, dina intressesmurfar kan dö i onödan...

NU; prommis till skolan i den fina vita snö som faller. Helt klart värt det.


010212

1:a februari. Nystarten, är det tänkt i alla fall. "Mitt nya liv börjar idag", den har man hört ett flertal gånger man det ska vi intressant att se hur seriöst det kommer bli denna gång. Skulle vilja ta mig en kopp kaffe och fundera på mitt nya liv, vad ska det innehålla? Hur ska jag kunna klara av detta? Hur länge ska mitt nya liv hålla på? Inge sötsaker på veckodagarna, träna mer, äta mer frukt och nyttigheter istället för bröd och kolhydrater. IIIII, PANIC!

 

Tar mig en kopp kaffe och funderar över engelskauppsatsen istället. Mer passande och inte lika psykiskt pofrestande...


RSS 2.0